Светот ја занемари Хилари Клинтон и го поддржа Путин во намерата до го уништи Новиот Светски Поредок

За голема жал на Хилари Клинтон, рускиот претседател Владимир Путин, полета во орбитата со популарност, по појавата на листата на светски личности, која е направена во една анкета во Британија, докажувајќи дека неговата одлучност да го уништи Новиот светски поредок, резонира со луѓето од целиот свет.

„YouGov“ ја направи оваа анкета на испитаници во преку 30 различни земји, а претседателот Путин беше најбрзо, тој, кој се искачи на листата на пописот од 3000 светски личности. Според таа анкета, тој е прогласен за шестиот највлијателен човек на планетата.

За разлика од него, Хилари Клинтон, кандидатот избран од страна на Новиот светски поредок, никаде не може да се види на пописот.

„Тоа е единствена слика која ги прикажува заедничките вредности на човештвото во 2016 година“, изјави Фреди Сајерс за Yougov.co.uk.

Путин, јудо ентузијастот кој може да дигне тег од 120 кила, удри на Новиот светски поредок таму каде најмногу го боли, покорувајќи го истиот со оружје, мудрст, тактика и трпение, а тоа е она што не го сакаат Илуминатите.

Тој ги уплаши, поради што пропагандата забрзано, од мејнстрим западните медиуми почна да им ги полни главите на луѓето со паника и невистинити приказни за Русинот, во обид да ја заслепи масата за она што навистина им се случува пред нивните очи.

Новиот Светски Поредок своите жетони ги вложи на претседателството на Хилари Клинтон. Тие се подготвуваат за разорна војна со Русија, која ќе гу турне плановите за Новиот Светски Поредок, многу брзо кон неговата завршница. Таа, веќе почна со анти Руското поттикнување на стравот, и со тоа ја повикува американската популација за војна.

Но, ова меѓународно истражување покажува дека луѓето низ целиот свет, почнаа да се будат и да ги приметуваат реалностите, а истовремено ја отфрлија агендата за Новиот Светски Поредок. Луѓето сега го поддржуваат Путин!

Немојте да се изненадите, ако мејнстрим медиумите се обидатт да ве уверат во нешто длабоко вознемирувачко во блиска иднина.

Имавме прочурување на „Панамските документи“, и мејнстрим медиумите се обидоа да го обвинат Путин за тоа. Никогаш во историјата, Новиот Светски Поредок, така цврсто не бил почитуван од страна на мејнстрим западните медиуми. Во исто време Новиот светски поредок никогаш немал пак таков предан и тежок непријател како што е Владимир Путин.

Оваа ситуација не може да продолжи. Нешто мора да се смени.

Тој ги игнорира нивните повици и одлучи да ја следи својата совест. Му ветуваа истакната улога зад нивната висока маса, но тој ја препозна нивната игра и вети дека ќе ги уништи. Џејкоб Ротшилд дури и го прогласи Путин за „предавник на Новиот Светски Поредок“.