Верување дека не можете да се излекувате без лекарска интервенција

By

Најновата епизода од серијата под името „Awakenings“ го открива најголемиот заговор на сите времиња, институционализираниот напор кој ве спречува да сфатите дека сте родени програмирани автоматски да достигне совршено здравје, па дури и се излечите од смртоносни болести.

Иако таа универзална, темелна вистина е непобитна, речиси секоја модерна установа, преку лековите, храната, науката и медиумите, се обидува да ве убеди дека сите сме родени како „дефектни“,и благодарение на лекарските интервенции, можеме да останеме здрави и живи.

Вистината е далеку од тоа. Вие сте родени како цврсто човечко суштество, кое нема потреба од инјекции, лекови, лекарски интервенции за да стигне до состојба на совршено здравје.

Вашето здравје е ослабено од самото раѓање до староста,поради разни фактори. Некои од нив намерно се прават со цел да се загрози вашето здравје, а некои случајно. Профитот и заработката ја надминаа придобивката од потрагата по совршено здравје, а достигнувањето на истото сега може да се оствари преку зависноста од лековите и препаратите, а не од соживотот со природата.

Еве некои од фактите:

  • Наметнатата вистина за тоа што треба да правите за да бидете здрави.
  • Зошто моќните корпорации и профитни интереси сакаат да го уништат вашето здравје
  • Како токсичните хемикалии, тешки метали, ГМО и други отрови ги потиснуваат и гушат вашето тело и ум, одржувајќи ве во состојба на робови во системот на пропадната медицина.
  • Вашето тело е програмирано да се одржува совршено здраво од денот кога сте родени!
  • Како да ги негувате своите природни спонтани исцелителни потенцијали со активирање на својот внатрешен код за оздравување.
  • Кои токсини се најопасни и треба да ги избегнувате.
  • Кои хранливи материи најчесто недостигаат кај модерниот човек.
  • Зошто овошјето и зеленчукот содржат илјадници силни лекови кои можат да спречат, па дури и да излечат болести.
  • Зошто Големата фармација (Big Pharma) нема да ја открие вистината за соединенијата кои го лекуваат ракот, а се наоѓаат во овошјето и зеленчукот.

Ќе ви се допадне