(Видео) Астронаути тврдат дека имале средба со вонземјани

By

Професијата на астронаутите е да ја посетуваат и истражуваат вселената, а според многу митови и приказни, таму живеат и вонземјаните.

После толку страшните вонземјани кои се прикажуваат во филмовите и ја напаѓаат нашата планета, единствено што ни преостанува е да се надеваме дека доколку се случи еден ден да не посетат, тие ќе бидат пријателски настроени и нема да ја уништат Земјата.

Ви претставуваме листа од астронаути кои тврдат дека имале средба со вонземјаните.

Погледнете:

Ќе ви се допадне

online anime. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

animeflix website Naruto (Dub)

anime website One Piece (Dub)

animes online Attack on Titan

anime online ANIMEFLIX WONDER EGG PRIORITY

Naruto: Shippuden (Dub) Episode 499