(Видео) Овој брод исчезнал во Бермудскиот триаголник, по 90 години повторно се појави?!

By

Оваа загатка сега е мистерија за истражувачите. Исчезнувањето на бродот било пријавено на брегот на Куба пред 90 години. Бродот исчезнал во злогласниот Бермудски триаголник, најверојатно засекогаш. Но, после скоро еден век бродот се појави сам од себе.

dobivaj vesti na viber

Шокираните и воодушевени научници сега ја истражуваат оваа голема загатка. Каде бил овој огромен танкер скоро 100 години? Зошто починала посадата? Како бродот можел да се загуби, и зошто повторно никогаш не се вратил на правиот пат?

Ќе ви се допадне