(ВИДЕО) Во емисија ВО ЖИВО ги разоткри медиумите, банкарите и владетелите! – „СИТЕ ВЕ ЛАЖАТ!“

By

„Одговорно тврдам дека сите медиуми во Хрватска не ја говорат вистината, еве зошто!“.

Неверојатно добра емисија на ХРТ, во која гостин беше еден од најголмите како хрватски така и светски научници, и изумители, физичарот на светскиот глас кој од 1986 година, работи во „Lausanneu“ во Швајцарија како универзитетски професор по физика, хемија, конфензирана материја на мирко и оптоелектрони, Давор Павун, кој во емисијата ги открива вистинските владетели на светот, или како што тој ги нарекува БАНКАРИОДИ.

Павун во емисијата отворно докажува дкеа баш сите медиуми во хрватска, како и во светот, лажат, односно не ја говорат вистината и така го штитат системот на измама, и манипулирање со човештвото!

„Политичари, банкари, финансиери, и медиумите не ви ја говорат вистината, да не кажам дека ве лажат“, вели Павун во емисијата, во која детално ги разоткри банкарите и начинот на кој владејат со светот!

Слушнета, а потоа ќе сватите зошто хрватските медиуми толку го „мразат“ еден од најсилните научници во Хрватска!

Ќе ви се допадне

AnimeHeaven anime sites: Watch That Time I Got Reincarnated as a Slime Episode 4 (https://animeheaven.pro/m/mLE5/ep-4)

KissAnime gogoanime kissanime: Watch Bleach (Dub) Episode 350