Хороскопски знаци кои не се за врска: за нив љубовта е забава

За некои луѓе љубовта е само забава. Овие хороскопски знаци кои не се за врска се дефинитивно едни од нив. По возбудливата ноќ, не треба да очекувате ништо друго.

Едноставно многу ќе се забавувате со овие хороскопски знаци. Тие се многу успешни во разделувањето на сексот и врската, па ако поминат возбудлива ноќ со вас, не значи дека ќе сакаат нешто потрајно или дека ќе развијат некакви чувства. Уживајте во моментот и не правете планови за иднината.

Хороскопски знаци кои не се за врска

Овен
Јасно е дека Овенот никогаш нема да каже не на секс и забава за една вечер. Тие се сметаат себеси за ловци и освојувачи, па нема шанси да одбијат ноќ на страст. Меѓутоа, проблемот е што нивниот интерес често трае само една ноќ. Потоа им е здодевно и сакаат нешто друго. Од друга страна, тие се навистина отворени и нема да ви дадат лажна надеж и нема да ветуваат дека ќе прават работи што нема да ги направат.

Бик
Биковите уживаат во телесните задоволства. Ќе се забавува со вас една вечер, но само сексот не е доволен за да посака повторно да ве види или да се обиде да направи нешто повеќе со вас. Тие сакаат многу повеќе само кога ќе ги исполните нивните стандарди, инаку нема да ги видите повторно. Претставниците на овој знак сакаат покрај сексуалниот план да се совпаѓате и во други работи. Тие сакаат да се чувствуваат безбедно со вас и да имаат стабилност.

Шкорпија
За Шкорпијата работите се за нијанса поинакви. Доколку имаат врска за една ноќ, за време на сексот можат да ги покажат своите слабости. А кога ќе заврши забавата, сите негови несигурности и фобии можат да излезат на виделина. Тоа е затоа што чувствуваат дека биле доволно ранливи и ги покажале своите слаби точки и сега треба да се заштитат и да се оддалечат од вас за да не мислите дека можете да ги имате или да ги држите во рака.

Стрелец
Стрелците се плашат од обврски и често не го мешаат сексот со врски и чувства. Лесно ја одвојуваат забавата од постојаното. Генерално, нема ни да ви дадат надеж за понатамошен развој на приказната доколку не добијат нешто повеќе. Освен тоа, претставниците на овој знак можеби мислат дека за оваа една вечер дале многу повеќе отколку што сакале да дадат, па сигурно нема да се потрудат повторно да ве видат. Тие се во свој свет, па не очекувајте љубов и преголема романса од Стрелецот.

Scroll to Top