Хороскопски знаци кои сосема случајно секогаш забораваат да ги вратат парите

Хороскопските знаци кои не враќаат пари не го прават тоа намерно. Некогаш едноставно се случува да немаат пари со себе, а потоа да заборават. Или не?

Сите го имаме тој еден пријател кој ни должи некоја симболична сума пари неколку години. Тоа најчесто се случува затоа што по заедничкото излегување сметката стигнува на маса, а потоа почнува непријатната поделба. Меѓутоа, често се случува некој да плати со картичка, па се очекува потоа да се плати тоа што се должи. Но, кај овие хороскопски знаци до тоа често и не доаѓа.

Хороскопски знаци кои не враќаат пари

Ова се хороскопските знаци на кои им требаат неколку потсетници за да ви ги вратат парите кои со право се ваши. Не е важно дали се 200 или 1200 денари – ќе им треба многу долго време за да ви ги вратат. Некои од овие знаци ќе ги испратат парите неколку дена подоцна со извинување, но кај некои можете да чекате со месеци. Иако ова може да создаде непријатност во односот, тие не ја менуваат својата навика.

Близнаци
Тие се зборливи и живи и често се премногу занесени во разговор за да забележат дека сметката пристигнала на масата. Тие ги грабнуваат паричниците само кога нивните пријатели веќе платиле. Иако се познати по тоа што заборавиле да ги вратат парите, велат дека имаат многу пари и овој пат всушност ќе ги испратат. А бидејќи со нив владее Меркур, тие се многу убедливи во своите ветувања.

Откако ќе го решат тоа, ќе се вратат на возбудливиот разговор што го воделе, ќе си одат дома и веднаш ќе заспијат. Кога ќе се разбудат следното утро, овој знак навистина нема да се сеќава на разговорот што го имале за парите, па затоа е неопходно постојано да ги потсетувате.

Шкорпија
Кога Шкорпијата е надвор со пријателите, тие ја вложуваат целата своја енергија за да бидат што поприсутни. Со оглед на тоа што се интроверти, имаат социјална батерија која лесно се троши, па им треба многу труд и сила за да се смеат и да учествуваат во заеднички разговор. Кога сметката ќе пристигне по ручекот или пиењето, тие обично се исцрпени и сакаат тоа да го сокријат. Така, кога некој ќе се јави да ја плати сметката, тие избегнуваат да привлекуваат внимание кон себе.

Наместо веднаш да ги додадат потребните пари, тие ќе бидат вовлечени во разговорот што е во близина потајно надевајќи се дека никој нема да сака да прави нови планови. Кога конечно ќе се вратат дома, треба да станат независни за да ги наполнат батериите. И пред да се освестат, помина цела недела и се уште не ги вратиле парите.

Стрелец
Постојат две причини зошто овој знак заборава да ги врати парите. Првата е дека тие се премногу фокусирани на забава. Нивната главна цел е да танцуваат и да влезат во неволја, а не да го проверуваат состојбата на нивната сметка. Покрај тоа, тие секогаш размислуваат во насока дека работите поврзани со парите секогаш на крајот ќе се изедначат. Тие ќе платат неколку круга на пријатели, така ќе платат и нивните пријатели и токму таму нивната пресметка тргнува наопаку.

Друга ситуација е дека Стрелците често немаат премногу пари, па затоа не се во можност да платат сè веднаш и таму. Можеби дури и потајно се надеваат дека никој нема да побара од нив да ги вратат парите.

Scroll to Top