Храната е дизајнирана да убива!

Овде се работи за целосно намерна формулација на токсични отрови во производите кои масовно се користат во целиот свет. Резултатот е тоа што го гледаме: „Масовно лудило, пораст на бројката на криминалци, колапс на масовната работна сила, зголемен број на зависници од државната благајна, колапс на демократијата која не може да заживее поради когнитивните ретардации на масата која има право да гласа…

Откако независната американска лабораторија „Natural News“ анализирала повеќе од 1000 вида на храна, од „супер“ храна до „ѓубре“ храна преку витамини, житарици и сето тоа што денеска ни се нуди под ознаката „храна“, Мајк Адамс лекар и главен научник на оваа лабораторија, дојде до еден и единствен заклучок: „Храната денеска е дизајнирана на тој начин за да не убие!“.

„На темел на она што го имам видено преку атомските спектроскопи и анализи, сите работи кои луѓето ги конзумираат на дневна база, грубо кажано е нешто кое што многу алармантно“, вели Адамс и додава дека самиот докажал дека храната денеска намерно се дизајнирана, за да не му помогне на човекот да преживее, туку спротивното, да го усмрти колку е можно побрзо.

Адамс во јавноста пренел дека неговите истражувања во лабораторијата, траат веќе низа години и покажале застрашувачки факти, како на пример, храната која денеска предизвикува смрт, психички болести, како деменција, стрес, депресија, неплодност која се шири, до оштетување на поедини органи, но тоа што е најважно, доаѓа до губиток на способноста на човекот да размислува рационално, доаѓа до попреченост, и неодстаток на концентрација како и многу други работи.

Тука се исто така и кожните болести, туморите, мозочните удари и сите други напади кои се кријат за зборот „храна“. Има повеќе од тоа што покажале аналзите, од конаминација на храната со тешки метали, кои луѓето секојдневно ги конзумираат, а кои сами по себе водат директно во гроб.

Овде се работи за целосно намерна формулација на токсични отрови во производите кои масовно се користат во целиот свет. Резултатот од тоа, како што тврди Адамс е ова што го гледаме:

„Масовно лудило, пораст на бројката на криминалци, колапс на масовната работна сила, зголемен број на зависници од државната благајна, колапс на демократијата која не може да заживее поради когнитивните ретардации на масата која има право да гласа, пораст на затворската популација, но и целосен колапс на способноста на сеопштата јавност која не може да ги свати ни основните информации, а кои им се сервираат во мејнстрим медиумите“.

Долгорочните последици на ова раширено труење со храна, како што предупредува Адамс: „е целосен пропаст на модерната човечка цивилизација и тоа од повеќе причини: економска неодржливост, еколошко уништување, масовна депопулација на населението, но и политичко насилие кое е се почесто, а последнот пример го имаме во Украина. Да, сето ова е поради храната!“.

Застрашувачките оторви кои човечкото суштество ги конзумира!

На пример во својата детална анализа која ја спровел во неговата лабораторија, се споменува и голема количина на хемиски супстанци во јогуртот, а кои како што вели, се користат во подземните железници. Истите ги има и на широко се распостранети во брзата храна низ рестораните, преку лебот, пецивата, саламите, сирењето, и сите сувомеснати производи кои можат да се најде низ продавниците.

 

 

Во големи колични во истите намирници откриено е и големо количество на хемиски азодикарбонамид, кој се поврзува со ракот. Но, тоа не е случајно, туку како што вели Адамс, таа хемиска поврзаност е намерно ставена, иако за тоа нема никаква потреба, во храната за масовна конзумација.

„Не постои логична причина зошто хемикалии под името азодикарбонамид треба да биде додадена на пример во лебот, или пецивата и саламите. Таа хемикалија не служи за производство на такви намирници, и нема никаква нутритивна ниту заштитничка цел. Се чини дека ја додаваат како отров за стотина милиони потрошувачи кои беспотребно ја конзумираат“, вели Адамс.

Тој посебно се задржан и на витамините и на таканаречената здрава храна која е затруена. Примерот со популарните вештачки витамини кои луѓето масовно ги користат како надоместок за прехраната, толку се затруени со бакар што просто е неверојатно. Витамините се земаат на дневна база, а таквата конзумација на бакар доведува до ментално лудило и психоза. Се разбира кога луѓето ќе заболат од ментални болести, се произведуваат витамини од истите тие фармацевски компании кои ги произведуваат истите отрови во друго пакување.

Билките кои ги купувате се затруени со олово, тврди Адамс, на темел на истражувањето направено во неговата лабораторија. Билките се третирани со разни додатоци од Кина и се преполни со олово. Адамс предупредува дека дури 90% од билките кои се тестирани имаат во себе забрането количество на ниво на олово. Како што вели, оловото е тежок метал кој го оштетува човечкиот мозок. Тој предизвикува деменција и Алцхајмерова болест, и распад на човековиот мозок. Застрашувачко е да се користи, напоменува Адамс.

Тоа се само некои од резултатите од ова истражување. Но, во оваа спектроскопска лабораторија тој открива и нешто друго. А тоа се големите количини на алуминиум во воздухот и земјоделските површини, а кои паѓаат директно од небото. Адамс тврди дека неговото истражување потврдило дека планетата, земјата и воздухот се прекриени со алуминиум.

Измерениот воздух внатре во лабораторијата, надвор од зградата, околу земјоделските површини, докажува дека алуминиумот го има насекаде, не можеме да го избегнеме, но најмногу е концентриран околу посевите што докажува дека истите тие се третираат посебно од воздух со отровни хемиски супстанци. За сите оние кои не знаат, Адамс предупредува дека вдишувањето и конзумирањето на алуминиум предизвикува дегенеративни пореметувања на мозокот, на целата човекова популација.

Шокантното и повеќегодишно истражување од оваа лабораторија можете да го разгледате на следниот линк:

 

Храната како оружје!

Како што може да забележите од овие мали примери, храната денеска се користи како оружје против човештвото. Тоа потикна војна против човештвото, многу добро закамуфлирана војна, а последиците се страшни. Храната која ја јадеме го менува човечкото суштество, а со самото тоа и реалноста во која живееме.

Првата светска војна се водеше во ровови со војници и реално оружје од олово! Втората светска војна намерно е предизвикана и беше со геноциден карактер. Битките се водеа со напредно кинетичко оружје, но и хемиско оружје осмислено од фармацевските индустрии, кои во своите раце ја држат и храната и лековите од целиот свет. Третата светска војна е војна во тек. Таа се одвива токму сега против секое човечко суштество.

Решението е масовно будење, Божјо провидение, на кое не сметале кога во храната почнаа да ни ставаат отрови за масовна ретардација на населението.

Scroll to Top