„Не трујат како глувци“ – Хрват од авион сликал како не „убиваат“ од воздух

Како што јавува dnevno.hr, со последниве денови кои со себе носеа прекраснато сончево време без трага од дожд и изненадувачко сино небо, што долго време не можеше да се види, многу хрвати се прашаат каде се трагите од авион кои знаеја да се појават пред дождот на небото низ целата земја?

Дали авиокомпаниите наеднаш го променија распоредот на летовите па веќе ништо не лета над небото на Хрватска овие денови? Дали е можно во деновите кога нема дожд да има сино небо, а трагите од авионите кои поминуваат на небото на нашите земји да се распрскуваат за минута, за веќе наредниот ден доколку се најавени врнежи од дожд белите трагови на небото да остануваат и по 12 часа со што на небото се создава мрежа од бели трагови. Неодамна читателите на дневно.хр им јавиле дека на небото забележале трагови кои дури ја прекривале и самата месечина. Дури и на обичните луѓе веќе им е јасно дека оваа појава нема никаква врска со кондензацијата на воздухот туку се работи за воен проект на „труење“ на луѓето на нашата планета кое се одвива деноноќно. Овие ноќни акции ги признал и еден пилот кој излегол во јавноста за да ја каже вистината за ваквото запрашување.

За разлика од кондензирачките траги кои се познати уште многу одамна, овој сајт вели дека хемиските траги прв пат се видени на хрватското небо околу 2000 година кога Република Хрватска влезе во НАТО, и од тогаш е почнато со запрашрување на хрватскиот народ со отровни супстанци кои се токсични и за човекот, но и за целата планета. И покрај големиот број на докази многумина сеуште не веруваат дека некој му посакува зло на човештвото, иако моќните луѓе веќе отворено зборуваат за тоа како шест милијарди луѓе мораат да исчезнат од планетата.

Со цел да ги убеди во овие докази дека не се работи за обични авиони, сајтот прикажува фотографии сликани од еден хрват кој летал над небото над Хрватска и случајно го фотографирал ова злосторство. Имено над облаците на некои пониски висини за разлика од неговиот патнички авион се одвивало вакво отровно запрашување точно пред неговите очи и како што изјавува тој „самиот на себе си докажал дека не трујат како глувци“. Погледнете ги фотографиите во продолжение!

Scroll to Top