Путин тврдел дека кралицата Елизабета не била човек

Путин изјавил пред својот персонал и блиски соработници дека некогашната британска кралица Елизабета Втора не била човек туку еден вид shapeshifter (човек кој го менува обликот).

Објасни дека додека го поздравувала покажувала сила и го предупредила да не си игра со доминантната лоза на рептили Илуминати.

Путин рече дека кралицата не била со човечко потекло туку дека е рептил што го менува обликот меѓу луѓето и дека бил сведок на нејзината промена на телото. Со кралицата се сретнал во Франција во 2014 година. Уште тогаш бил критикуван од западните медиуми поради неуспехот да ѝ помогне да се качи по скалите, држејќи се на одредено растојание од неа.

Сега се покажало дека Путин држел растојание затоа што знаел дека можела да го менува обликот , пишува „Yournewswire“.

За слични ситуации посведочиле и други луѓе. Така еден дански таксист додека возел ВИП-гости на Билдерберг состанокот во Копенхаген во 2014 година, забележал дека некои од нив се претвориле во рептили, нивните раце и нозе исто така попримиле рептилски изглед.

Ценет психијатар во Перу исто така изјавил дека видел луѓе на власт, како што се Обама, Давид Камерон и Хилари Клинтон, како се претвораат во рептили. Во светот владејачката класа има контрола над мејнстрим медиумите, како и контрола над нашата храна, вода и воздух и учествуваат во активно затупување на луѓето. Докази против нив има сè повеќе и повеќе.

Scroll to Top