(ВИДЕО) ГЕОИНЖИНЕРИНГ – Доказ дека поплавите во Луизијана и Македонија беа вештачки создадени

Вакви поплави доаѓаат еднаш во 1000 години, но зошто истите почнуваат да се случуваат се почесто, и во тесен временски период.

Неодговорно е од државните официјални лица, кои прогласија вонредна состојба во Македонија и Луизијана, истовремено да не разбираат, како воопшто може да се случи таква разорна поплава.

Не факти и докази, туку „1000 годишни“ дождови од ваков тип кои се случија токму пред нив.

„Експертите“ не нудат никакво разбирливо објаснување.

Во продолжение од Временскиот канал објаснуваат:

„Ова е причина зошто катастрофалните поплави се случија, како и четири други работи кои треба да се знаат за ваквата состојба. Тропската влага која е во комбинација со нискиот бран, и се наоѓа во близина на Земјината површина, се главните причинители.

Ова беше причина за сериозните поплави во Луизијана, и во соседните делови на југозападен Мисисипи. Во петок утрото, од NOAA, Центарот за Временско Предвидување, обично велат дека кога се работи за настани со големи дождови: „Најдобар опис на овој систем е во тоа што се наоѓаат во внатрешноста на пресечната тропска депресија“.

Дали е ова „објаснување“ за тоа од каде дојдоа билиони литри вода, во овие две „1000 годишни“ поплави, во период од само две недели?

Не… Се разбира не е. За разлика од тоа, во видеото подоле се прикажани, сателитски слики на реалниот разавој на бурата, и ја покажува точно локацијата каде се генерира водената пареа.

Така да уште еднаш. Видеото е направено да можат да го разберат и деца во градинка.

Неуспехот на локалните и државните официјални лица, кои мораат да се носат со последиците на тие настани (да не ги споменуваме „новинарите“), и да сфатат зошто тоа се случи, и дека истото може да се случи и на некоја друга држава во било кое време.

Во видеото можеме да видиме исто така облак на водена пареа, кој настанува од ништо, скалести HAARP облаци кои претходеле на поплавите во Луизијана. Исто така може да се види и модерната метеорологија и нивните суперкомпјутери, кои самостојно се следени од сателитските снимки и да се спознае „опасниот“ образец на однесувањето на климата, за да се заштити себе си и своето семејство. Затоа што таквите неприлики се ненајавени, и метеоролозите немаат поим за нив, и доааѓаат изненадувачки.

Погледнете го видеото и дознајте ги ужасите кои се вештачки предизвикани на небото над вас:

Scroll to Top