(Видео) Отишла во Тајланд, па покажа што се случи со нејзиното лице

Тиктокерка која објавува под профилот @osheane_ сподели вирално видео на кое покажа каков бил нејзиниот одмор во Тајланд, а малку е да се каже дека не си поминала баш убаво.

@osheane_ on peut dire que ça m’a gonflé 💀 #foryou #sunburn #thailand #phuket ♬ Thats So Raven Theme Song – Ariam

Девојката покажала како кожата на лицето и е целосно изгорена од силното сонце и секој ден само се влошувала. Таа на видеото покажа дека целото лице и е отечено како пчели да ја искасале, а не може ниту да ги отвори очите.

За среќа, се се заврши добро, а на крајот покажа како отокот се смирил, иако црвенилото останало.

Нејзиното видео собра 3,5 милиони прегледи, а многумина во коментарите напишаа дека сочувствуваат со неа.

Scroll to Top