(Видео) Рускиот спортист заборави на камерите

Руските спортисти се донекаде изолирани од остатокот од светот, главно поради политички причини, но тоа не ги спречува да се натпреваруваат меѓу себе и да чекаат зелено светло за настап на меѓународната сцена под знамето на својата земја.

Минатиот викенд во Москва се одржа руското првенство во атлетика, а еднo прославување предизвика големо внимание на социјалните мрежи. Станува збор за скокачите во височина, Ана Бош и Стефан Кекин.

Овој пар е во романтична врска, па заборавија на камерите кои ги снимаат. По настапот на спортистот, Кекин не се воздржа, па по бакнеж и прегратка ја плесна својата девојка по задникот.

Сепак, таа не успеа да стане шампион на Русија, но затоа нејзиното момче стана најдобар седмобојник во својата земја, што е негов најголем успех во кариерата.

Scroll to Top