(Видео) Вонземајани забележани во Непал

На снимката на која наводно е снимено вонземјанско летало во над небото во Непал, може да се забележи светло во вид на квадрат, кој во еден момент се затвора, а претходно некаков предмет во вид на летало влегува во него, како да станува збор за некаква временска порта.
Некои мислат дека доаѓаат вонземјани, додека други го гледаат како шега која се темели на сецени од научно-фантастични филмови.

Scroll to Top