Вирус кој се храни со бактерии ви го прскаат во месото сирењето и органската храна

„Паметните“ закони за еткетирање и декларирање им овозможија на компаниите да распрскуваат со вируси, кои пак се хранат со бактерии како дополнителна храна, (под името „Listex“), на органската храна, и истовремено да минат неказниво.

Можете да го пронајдете овој коктел од шест вируси кои се хранат со бактерии (bakteriofage) на секој вид на храна, од месото и сирењето, па се до зеленчукот и овошјето.

Овој адитив е комбинација на „обучени убијци“, кои можат да се забележат и на светлото на денот во лабораторија и кои се насочени кон бактеријата „Listeria monocytogenes“, бактерија одговорна за разболување на луѓето. Тоа е само уште еден пристап на решавање на CAFO патогенот, и ниту една компанија не е ни должна тоа да ви го соопшти.

Што „расте“ во вашите намирници, кои се „подготвени за јадење“ во вашиот фрижидер? Може ли тоа да биде супербактеријата „Listeria“ или само пореметување на некој „Biotechov Bt“ – токсин? Можеби пак е само неоснован страв?

Прехрамбените Криминалци и Агенцијата за Храна и Лекови (FDA)

Бидејќи на потрошувачите се повеќе и повеќе им доаѓа памет и ги читаат налепниците и декларациите, овие прехрамбени криминалци смислуваат нови начини за да ги прикријат своите злочини.

Користењето на супер-фин принт и масовното користење на FDA-одобрените токсини, дури и на органската храна, се совршен пример на недостатоците на прехрамбениот систем, каде треба да се проверуваат и анализираат производите на здравјето.

Дури ни сертифицираната органска храна не мора да мине на испитување на токсичноста на тешките метали, или да има на себе било какви предупредување за содржината на живата, оловото или алуминиумот. Колку таквата храна е безбедна за човековото здравје?

Американската конвенционална месна индустрија користи амонијак и избелувач за да ги уништи вирусите и вирусните комбинации кои ги убиваат бактериите. Се користи ДНК од инсекти, за да се убијат другите инсекти во пченката и пченицата, инсектицидот внатре во семињата, за да се убијат бубачките, антибиотици кои убиваат патогени во животните кои се одгледувани за колење, но тоа пак не функционира секогаш.

Случаите на епидемија предизвикани од бактериите „Е.Coli“ и Салмонела се рашируваат, по што неопходно е да дојде до повлекување на сите видови на производи.

Случаите со супербактериите се шири во САД, па така кој сеуште се грижи за „Listex“? Кој се обидува да го забрани? Кој знае нешто за „Listex“?

Ниту едно истражување за штетноста на „Listex“ не е направено.

Вие можеби сте запознаени со кратенката „GRAS“, што значи на англиски преведено „општо признато како безбедно“. Тоа е омилениот начин на кој „FDA“ одобрува се, па дури и тоа, на што не сакате да трошите пари, на истражување на безбедноста.

Еве уште еден израз кој ќе го препознаете: „Овие тврдења сеуште не се потврдени од страна на FDA“. За природните и органските витамини, минералите, лековите, и билките, обично значи дека работите делуваат на нашето здравје, но, FDA не сака да граѓаните веруваат во тоа, или да користат работи за излекување од труењата со Listex, ГМО храната, флорот во водата, или од лабораториската фармацевска медицинска зависност.

„Безбедносна мерка“ со помош на вирусите е преоптерувањето на ендотоксинот, работите за кои се знае дека предизвикуваат алергија, астма, автономни болести, разни воспаленија, и засилен холестерол, па дури и работат како катализатор за рак на дебелото црево. Вирусите прво се прилагодливи, така што причините се презентирани од FDA, и едноставно не можат да бидат безбедни, дури и ако нивото на еднотоксини, било немерливо во време кога биле одобрени. Тоа е сложено прашање со застрашувачки полседици. Компанијата „Intralytix“, тврди дека тоа се „прочистени“ вируси, но она што се случува низ годините останува мистерија.

Еве ја поентата – „Bakteriofag“ (вирус кој ги убива бактериите) може да се бори со пријателски бактерии во нашиот дигестивен систем, што може да предизвика тешкотии при варењето на храната. Тоа може сериозно да му наштети на имунолошкиот систем, и во првата линија на одбраната, на цревниот флор. Што телото ќе направи, за да се заштити од „Listex“? Тоа прашање ја потикнува загриженоста кај сите нас.

Како GMO комуницира со масовните количини на бактериофаг?

Виралнтие фрагменти и генетски модифицираната храна содржат вирални „гени на промовирање“, кои помагаат од страна на DNA заразата на домаќините. Тоа значи дека живиот вирус, внатре во „Biotechov“ ГМО пченка, сојата, памукот, шеќерната репка, може со рекомбинација да создаде агресивни вируси. Дали некогаш би биле загрижени дека ќе добиете вакцина против грип, или вакцина со ЖИВ ВИРУС, и да се разболите од самата болест против која сте се вакцинирале? Замислете го вметнувањето на живи вируси во својата храна, прскана храна со вирус, кој ги јаде бактериите, а потоа ја земате вакцината против грипот и тоа се во ист ден.

Побарајте одржлива, селска економија, која ги одгледува своите животни со почит, каде тие пасат и го гледаат сонцето, каде јадат природна храна каква што треба да јадат, и каде не ви се потребни антибиотици во борбата против инфекцијата. Побарајте сертифицирана органска храна и поставувајте прашања на произведувачите, за свежите тешки метални токсини, познати како карциногени и „Listex“.

Scroll to Top