Летна диета со лубеница

By

Оваа летна диета со лубеница ќе ви помогне да ослабете брзо и лесно. За појадок секој ден се јаде парче лубеница.

dobivaj vesti na viber

ДЕН 1

100 гр варено говедско меси со ориз и сос од домати, 1 кришка лубеница за ручек, а за вечера 1 кришка тост, 50 гр сирење и лубеница.

ДЕН 2

Парче леб, 60 гр пилешко месо, 1 кришка лубеница за ручек, а за вечера 100 гр риба, 1 кришка тост и една кришка лубеница.

ДЕН 3

Шпагети со сирење и сос од домати и лубеница за ручек, а за вечера салата од домати, краставица, пиперки, зелена салата и 1 кришка лубеница пооцна.

ДЕН 4

1 чинија супа о зеленчук, 1 кришка леб, 50 гр пилешко, 1 кришка лубеница за ручек, 2 компири варени и лубеница за вечера.

ДЕН 5

50 гр говедско и лубеница за ручек, а за вечера 50 гр сирење, 2 кришки леб, лубеница.

Ќе ви се допадне