Торта со 2 вида чоколада

Ако сакате нешто слатко, тогаш можете да направите торта со два вида чоколада.

СОСТОЈКИ:

250 гр овесна каша
550 мл слатка павлака
100 гр кондензирано млеко
200 гр млечна чоколада
80 гр темно чоколадо
150 гр крем сирење

Подготовка:

Scroll to Top