(Видео) Новогодишни украси од тестенини

Новогодишните украси не мора да се класични, ниту да ги купите во продавница. Со малку трпение и фантазија самите можете да направите интересни декорации од макарони, машнички или други тестенини. Потребни ви се тестенини по ваша желба, конец, лепило и бои. Гледајте го видеото.

Scroll to Top