(Видео) За слаби нозе вежбајте 3 минути пред спиење

Фитнес-тренерите велат дека постојат вежби за слаби нозе и за тие што мрзат да вежбаат. Вежбите се прават додека лежите, секоја вечер пред спиење, а траат само три минути. За подобри резултати, советуваат вежбите да ги правите и наутро и навечер.

Бидејќи станува збор за едноставни вежби, првите резултати ќе ги забележите најмалку еден месец откога ќе почнете да вежбате.

Scroll to Top