(Фото) Марија Шерифовиќ се нашминка како жена

By

Пејачката Марија Шерифовиќ речиси никогаш не можете да ја видите нашминкана. Но, деновиве на инстаграм-прифилот на Рада Манојловиќ се појави фотографија на која Марија има силен розов кармин и вештачки трепки. Многумина под фотографијата оставија коментар дека Марија е многу поубава во ова издание.

Ќе ви се допадне