Александра и Филип со нивните мајки во посета на Рим

Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ, ќе се венчаат на 21 јуни во Белград, а пред тоа одлучиле неколку дена да уживаат со нивните мајки во Рим.

Мајката на Александра Борка Михајловиќ и мајката на Филип, Зорица Накиќ ја искористиле романтичната атмосфера во Рим за едно заедничко позирање. Потоа направиле заедничко селфи со идните младенци.

 

Scroll to Top