Александра Пријовиќ и Филип Живоиновиќ го одбраа кумот

Александра Пријовиќ и Филип Живоиновиќ судбоносното да ќе го изговорат годинава во јуни, а на венчавката како нивен кум ќе се појави колегата Ацо Пејовиќ, со кого минатата година Александра го сними дуетот „Литар вина, литар крви“.

Родителите на Филип на големо ги подготвуваат деталите од забавата, а открија и дека нема да штедат кога се работи за ваков повод.

💘

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Scroll to Top