Амиџиќ ја праша Тања Савиќ кое е најчудното место каде што имала секс

Во синоќешната емисија на Огњен Амиџиќ, „Амиџи шоу“, популарниот водител ја прашал пејачката Тања Савиќ кое е најчудното место каде што имала секс.Таа признала дека имала секс на место за кое многумина можат да сонуваат.

„Во авион!“, рече Савиќ, а Огњен почнал да ракоплеска, додека Мики подал рака и ѝ честитал.

„Тања, дали можеш малку да ми објасниш. Веројатно во кабина?“, праша шокираниот Амиџиќ.

„Не. Во бизнис-класата“, дополни Савиќ, а тогаш следеше шок.

„Уште бев и трудна“, заврши Тања.