Ана и Дарко и купија нешто посебно за роденденот на ќеркичката

Познатиот естраден брачен пар, пејачката Ана Севиќ и пејачот Дарко Лазиќ, го прославиле третиот роденден на својата ќеркичка Лорена. Тие за своето дете организирале раскожна веселба, а не жалеле за парите, само тој ден да биде совршено.

Тие на својата ќеркичка и купиле нешто посебно, но не сакале да откријат за јавноста.

За целата веслба, на која биле поканети сите нивни блиски и пријатели, потрошиле половина милион денари.

Scroll to Top