Ана Николиќ излегла од породилното – Без бебе

Ана Николиќ е примена во вторникот во болница, но не се породила, па утредента ја напуштила болницата.

Таа дошла во болница, бидејќи почувствувала контракции, тоа е нормално, породувањето се приближува, а таа е прворотка и не сакала да ризикува.

Бидејќи бебето секој момент може да дојде на свет, Ана би требало да остане во болница, но таа не го сакала тоа, што не значи дека до крајот на денот нема да се врати назад.

Доколку до петок нема контракции, а се е во најдобар ред, Ана ќе се породи со царски рез.

Scroll to Top