Ана Николиќ примена во болница – Раста загрижен

Српската пејачка Ана Николиќ е пред породување, а веќе е примена во болница, откако влезе во деветти месец.

Лекарите сакаат да ја контролираат пејачката, особено поради зголеменото ниво на шеќер во крвта.

Инаку, таа и неодамна доби опомена од лекарите да го промени начинот на живот ако сака да помине пораѓањето без компликации.

Извор вели дека нејзиниот сопруг, раперот Раста бил многу загрижен.

Scroll to Top