Анастасија Ражнатовиќ добила понуда да снима реално шоу

Анастасија Ражнатовиќ, ќерката на Цеца, добила понуда да учествува во бугарско реално шоу. Според српските медиуми, приватна продукција од Софија сака да ја следи Анастасија во текот на 24 часа секој ден во текот на еден месец и да ѝ платат 100.000 евра.

Продуцентите веруваат дека шоуто ќе биде исклучително гледано на Балканот бидејќи Анастасија има бројни фанови на друштвените мрежи кои го следат секој нејзин чекор. Семејството Ражнатовиќ и претходно добивале вакви понуди, но досега ги одбиле сите.

Scroll to Top