Анастасија Ражнатовиќ купи стан од 300.000 евра во „Белград на вода“

Пејачката Анастасија Ражнатовиќ  купила стан во белградска населба „Белград на вода“.

Иако има само 24 години, младата пејачка купила стан од 100 метри квадратни, а за него ќе потрошила повеќе од 300.000 евра, пренесува „Глорија“.

Станот е во почетна фаза на градба, а за вселување ќе може да планира за две-три години.