Анастасија Ражњатовиќ: Мајка ми е дама, не верува во клевети

Анастасија Ражнатовиќ има и повеќе од добар однос со својата мајка Цеца, која просто ја обожава. Сепак, наследничката на фолк-ѕвездата ѝ забележа нешто. Имено, на Анастасија со години не ѝ било јасно зошто мајка ѝ со години не ја брани од клевети.

„Секако дека кога бев млада сето ова ми сметаше и не го разбирав во целост. Особено тоа што мама никогаш не одговараше на прозивките во весниците. Постојано ја прашував: Зошто не ме браниш? Со годините, како што пораснав и созреав, сфатив дека токму во тоа лежи нејзината големина и дека таа сето тоа го поднесува како дама, господски и точно го прави она што треба да го прави“, изјави Анастасија за емисијата „Ексклузивно“.