Аца Лукас во друштво со Гранд ѕвездата Александра Младеновиќ

Популарниот пејач Аца Лукас изгледа дека целосно заборавил на поранешната жена Соња Вуксановиќ, од која се развел пред неколку месеци. Фолкерот запловил во врска со младата колешка Александра Младеновиќ, која се прославила на натпреварот „Ѕвезде Гранда“.

На двете естрадни ѕвезди не им пречи што Александра е помлада 26 години од Лукас. Мал број на луѓе знаат за нивната романса, бидејќи не сакаат да се експонираат.