Бабата на Дарко Лазиќ, Милка, тврди дека Ана Севиќ го оставила без динар

Ана Севиќ го оставила Дарко без динар, така барем тврди баба му Милка.

– Дарко ѝ беше добар додека можеше да ги троши неговите пари, а поради неа сега нема ни динар. Сè му потроши. Станот во кој живеат го плати 300.000 евра. Е, кога тоа не умееше да го цени, што да ви кажам. Сега тој стан ѝ го даде, а каде ќе живее тој – не знам. Овде со нас. Ѝ купуваше будни, госпоѓата трошеше осум илјади евра на летување, а тој за гревота, не се ни одморил чесно за овие девет години колку што е во ’Гранд’ – вели бабата Милка.

– Може да биде мој сто пати, но јас ќе кажам како што е. Добар е како леб, а тоа е најтажно. Само тој и детето да бидат добри, тоа ни е најважно – додала низ солзи бабата на Дарко, според која, аферата со дрога му ја сместила Ана за јавноста да стекне впечаток дека за разводот е виновен само тој.

Како што објави бабата на Дарко, за разводот е виновна Ана, која веќе има ново момче. Минатото лето Аца Лукас беше спомнуван како личност со која Ана го изневерувала Дарко. Тој го негира тоа, па сега сите се прашуваат дали во сите тие приказни има вистина. Запрашан сега за целата афера за Ана и Дарко, Лукас повторил дека нема коментар. Тој не сакал ни да ги коментира снимките на кои Дарко е фатен како шмрка бел прав.

Scroll to Top