Бајага вознемирен од вревата од публиката: „Може ли да ве замолам да престанете да зборувате“

Српскиот музичар Момчило Бајагиќ Бајага на „РТС“ го претставуваше реиздавањето на албумот „Позитивна географија“, но во еден момент го вознемири бучавата што ја правеа присутните, па ја прекина презентацијата и побара од нив да молчат.

„Може ли да ве замолам да престанете да зборувате овде? Еве, надвор е блиску да излезете и да пушите пура или што и да е. Не е дека навистина сакам посебна атмосфера во моментов, но време е барем добро да се слушнеме. Не можам да слушам најдобро, па ако можам да ја слушнам вревата, тогаш тоа значи дека вревата е навистина голема“, изјави тој на публиката, а многу фанови на X го пофалија неговиот потег.

„Бајага одржа час по култура“, „Така е Бајага“ и „Веќе не вреди да се криеш и молчиш“, се дел од коментарите.

Scroll to Top