Беа неразделни, а сега ШОК! – Јелена раскина со дечко и, а со суров коментар СТАВИ ТОЧКА НА СЕ!

Јелена Круниќ за прв пат јавно соопшти дека раскинала со Даки, кого го нарече својот доживотна љубов.

Откако драстично ја промени бојата на косата, па потоа ја избриче и ја истатовира главата, па сега ги изненади сите кои ја следат на социјалните мрежи, со признавањето дека повеќе не е со Даниел Савиќ.

Иако Јелена зборувала како со Даниел ќе ја започне иднината, па дури и ќе отиде пред олтар, во нејзиниот последен лајв вклучување на Фејсбук за прв пат откри дека повеќе не се заедно.

Некој од нејзините фанови прокоментираа дека им е жал поради раскинувањето, а потоа праша дали ќе се смират.

Круниќ изјави дека не може за тоа повеќе да зборува, и само кратко изјави:

„Мене ми е жал, затоа што не испадна така како што очекував.

 

Scroll to Top