Бејби Лазања откри што прави по Евровизија

Бејби Лазања откри што прави по Евровизија.

На Инстаграм објави фотографија од музичко студио. Така стави до знаење дека по евровизиското лудило се фрли на создавање нова музика.

Новиот албум на Бејби Лазања ќе се вика Demons & Mosquitos и ќе излезе оваа есен.

Scroll to Top