Бојан Маровиќ за Денот на вљубените во Скопје

By

Црногорскиот пејач Бојан Маровиќ в петок, на 14 февруари, ќе има настап во ресторанот „Еквилибриум# во Скопје. Неговиот настап е за Денот на вљубените и Dенот на виното. И овој пат за публиката во живо тој ќе ги отпее сите свои познати хитови и љубовни песни. Забавата со Бојан почнува од 21 часот.

 

 

 

 

 

 

Ќе ви се допадне