Дара Бубамара ќе даде 999.000 евра за да го отруе Саша Видиќ

Нетрпеливоста меѓу креаторот и пејачките трае со години, а причина за тоа се острите критики што Саша константо ги упатува на сметка на Дара Бубамара. Саша Видиќ се скара со многу познати личности поради своите остри и искрени коментари и него како да не го интересира за кого се работи. Некои од нив тоа го сфаќаат лично, па се пресметуваат со него на разни начини.
Овој пат тоа е Дара Бубамара, која веќе не избира зборови што ќе ги употреби за Видиќ, дури ни во јавноста. Таа неодамна изјави дека кога би добила милион евра на лото, 999.000 би дала за отров за Саша Видиќ затоа што воопшто не го сака.
Scroll to Top