Дино Мерлин призна што мисли за музичката сцена

Познатиот пејач Дино Мерлин  веќе со децении прави хитови, но овојпат тој ја пркоментирал актуелната тренд музика која се слуша во регионот.

„Денес на публиката и се презентираат по две илјади песни. Луѓето снимаат, ставаат на друштвените мрежи, во такво време живееме. Денес во работата во која се наоѓам и јас, каде талентите брзо се менуваат, голема среќа е да останеш таму каде што си. Некогаш кога почнував беше правило да бидеш автентичен и препознатлив на публиката како некој интересен кој привлекува внимание, што денес не е случај“ – изјави искрено пејачот.

Scroll to Top