Дино Мерлин за 100.000 евра ќе пее во Скопје

By

Српскиот портал „Курир.рс“ објави дел од хонорарите на балканските ѕвезди кои ќе пеат за новогодишната ноќ, а тие се движат од 30.000 до 100.000 евра. Најмногу ќе добијат Здравко Чолиќ и Дино Мерлин. Чолиќ за 100 илјаи евра ќе пее во Будва, а Дино Мерлин на плоштадот Македонија во Скопје за 100.000 евра ќе ги забавува  скопјани. Курир .рс објави дека и Цеца ќе пее во Будва , ама за 80.000 евра.

 

 

Ќе ви се допадне