Ера почнал да се соблекува во емисија, па обезбедувањето го исфрлило

За време на гостувањето во емисијата „Press pretres“ Ера Ојданиќ ги изгубил нервите и по прашањето на водителот Синиша Медиќ и почнал да се соблекува, по што обезбедувањето го изнеле од студиото.

Се почнало кога Медиќ констатирал:

„Многумина велат дека сте перверзен“.

„Што сум јас? Дали ти ме повика во емисија да направиш мајмун од мене или да се зезаме“, возврати Ојданиќ, а водителот продолжил:

„Па сте се сликале на плажа гол, а во ваши години тоа е грозно“.

„Да? Па зар не можам да се соблечам?“, возвратил Ера и почнал да се соблекува, по што многу брзо останал само по гаќи, по што морало да се вмеша и обезбедувањето.

Многумина сметаат дека ваквата расправија била испланирана однапред.

 

 

Scroll to Top