(Фото) Ајшеѓул и Појраз се заедно и во приватниот живот

By

Турска актерка Бурчин Терзиоглу, која го глуми ликот на Ајшеѓул во серијата „Мојот син”, и во вистинскиот живот е во врска со Појраз. Тие објавија фотографија со која ги потврдија пишувањата на турските медиуми дека во текот на снимањето на серијата почнале љубовна врска. Ова наиде на потврда кај фановите на серијата, кои оставија бројни коментари со желби за долга љубов на новата двојка.

Ќе ви се допадне