(Фото) Бали-бег на почетокот на кариерата

By

Еден од најпопуларните турски актери, Бурак Оџевит, се прослави со улогата на Бали-бег во серијата „Величествениот“.

Сепак, актерот кого деновиве го гледаме во серијата „Карасевда“ изгледал сосема поинаку на почетокот на кариерата.

Ќе ви се допадне