(Фото) Беквалац ја уреди собата на ќерките Хана и Катја

Наташа Беквалац на „Инстаграм“ објави фотографија од собата на двете ќерки Хана и Катја. Пејачката ја уреди собата како во бајка.

Во коментарите обожавателите имаа само пофални зборови. Напишаа дека собата изгледа волшебно.

„Ние сѐ уште живееме во бајка. И ја живееме“, напишала Беквалац на фотографијата.

Scroll to Top