(ФОТО) „Бикините и се искинаа“ – Карлеуша ги покажа огромните облини

Карлеуша објави серијал на провокативни фоки, па интернете вриеше од коментари…

Карлеуша фановите ги почести со поглед на своето тело, и тоа од сите агли…

… А мажите не знаеја каде попрво да гледаат, дали во нејзините огромни гради…

…или задникот кој гордо го истакна.

А за крај, уште една снимка од телото на Јелена.

Scroll to Top