(Фото) Боба Живоиновиќ заигра тенис на сцената на „Гранд“

By

Слободан Боба Живоиновиќ беше еден од најдобрите тенисери во светот. По повредата, тој престана да игра тенис и се посвети на бизнисот и на работата. Сопругот на Лепа Брена иако ретко се појавува во јавноста сепак ќе биде дел од жирито на втората емисија на „Никогаш не е доцна“.

Боба пристигна во Гранд на снимање, но пред самото снимање повторно се покажа како добар тенисер.

На сцената на Гранд, излезе со тениски реке и топче за да удри со топчето накај сцената.

Ќе ви се допадне