(ФОТО) Девојката на Иван Тодориќ за прв пат го покажа трудничкото стомаче

Милица Михајловиќ, девојката на Иван Тодориќ со кого чека дете, го покажа за прв пат трудничкиот стомак во јавноста.

Милица ја мина вечерта со пријателките на вечера во Дубровник. Веста дека ќе добие уште еден внук, сигурно го развесели и нејзиниот татко Ивица Тодориќ, сопственик на Агрокор, чиј деловни проблеми ги полнат новинските наслови, во последните месеци.

 

Милица и Иван се запознаа во една прилика во Њујорк во 2009 година, а многу брзо, по само шест месеци романса, таа тигна во Загреб и го запозна семејството Тодориќ.

Scroll to Top