(ФОТО) Џани и купи на својата жена ѕвер од 50.000 евра

Бројачот на пари кој Радиша Трајковиќ Џани почнал да го носи со себе очигледно и тоа како му се исплати, бидејќи кај него и неговата сопруга, се се врти околу луксуз.

По одморот во Турција тие се вратиле во Србија, каде што Џани одлучил да вложи пари во својата сакана, па ја почестил со машина од 50.000 евра. Слаџа веднаш се пофалила со подарокот.

Scroll to Top