(ФОТО) Досега невидена фотографија од минатото на Кристијан Голубовиќ

Кристијан Голубовиќ моментално издржува затворска казна, а е еден од ретките лоши момчиња од асфалтот кои и понатаму се живи.

Групата “Легенде деведесетих” објави досега не видена фотографија од него, која насмеа многумина.

Scroll to Top