(Фото) Драгана Мирковиќ за роденден од сопругот доби златна торта

By

Фолк пејачката Драгана Мирковиќ за својот 52 роденден од својот сопруг Тони доби за подарок златна торта. Тој и приреди незаборавна забава во нивниот дом во Виена.

Тони нарачал торта украсена со златна прашина. Тој се смета за еден од најуспешните бизнисмени во Австрија, а заедно со пејачката имаат две деца.

 

Ќе ви се допадне