(Фото) И Цеца го прифати предизвикот, па објави слика кога била дете

By

Деновиве на социјалните мрежи кружи предизвик за објавување на фотографии од нашето детство. Ниту славните не останаа имуни, па почнаа и тие да објавуваат свои спомени. Цеца го прифати предизвикот, па објави сликам од времето кога била дете.

 

Ќе ви се допадне