(ФОТО) Јелена Розга со краток шорц направи лудница на журката

Секси издание на хрватската музичка ѕвезда. Јелена Розга секако е една од најубавите пејачки на подрачјето на поранешна Југославија. Хрватската музичка ѕвезда може да се пофали дека редовно има настапи, а на еден од нив, се облече мошне провокативно.

Розга за оваа прилика, облече краток шортс, а многу од луѓето не можеа да го одвојат погледот од неа.

Со една нејзина песна следеше и секси танц.

Scroll to Top